NOUTATI CEFIN TRUCKS
PREMIUM TRUCK PARTS a devenit MEC DIESEL SEE
[ 3 martie 2016 ]
Premium Truck Parts, divizia activa in importul si distributia de piese de schimb si lubrifianti a Automotive Investment Corporation, a devenit MEC-Diesel South East Europe (Mec-Diesel SEE), prin preluarea de catre Mec-Diesel SpA Italia.
detalii
AIC Industrial & Logistic Development va construi doua depozite pentru Fashion Days
[15 decembrie 2015]
Acordul dintre cele doua companii se refera la un spatiu logistic ce insumeaza peste 13.700 mp. AIC International & Logistic Development va dezvolta si livra pentru Fashion Days, un spatiu de depozitare de clasa A compus din doua depozite.
detalii
BCR Leasing ofera dobanda avantajoasa la achizitia vehiculelor rulate furnizate de CEFIN Trucks
[ 02 Octombrie 2014 ]
BCR Leasing IFN SA si CEFIN Trucks au lansat un produs de finantare pentru achizitia vehiculelor rulate cu o dobanda foarte avantajoasa – 4,9% pentru finantarea in euro, variabila (EURIBOR la 3 luni inclus) sau 5,9% pentru finantarea in lei.
detalii
Parteneriat CEFIN TRUCKS si BAS TRUCKS in Romania
[ 28 Mai 2014 ]
CEFIN TRUCKS si BAS TRUCKS – una dintre cele mai mari companii din lume in domeniul achizitiilor si vanzarii de camioane rulate – si-au unit fortele intr-un parteneriat care este deja operational in Romania de la mijlocul lunii februarie 2014.
detalii
Un nou sediu CEFIN TRUCKS in judetul Hunedoara
[ 18 Iunie 2014 ]
Mirecuri, 18 iunie, a avut loc inaugurarea oficiala a noului sediu CEFIN TRUCKS din Santandrei, DN7 FN. Au participat Stefano Albarosa – CEO Cefin Trucks, Ionel Balasa – Director General Retea Service si Emil Ioan Risteiu – Primarul localitatii Simeria.
detalii
Primul targ de camioane CEFIN TRUCKS - 26-27 octombrie
[ 28 Octombrie 2013 ]
Pe 26 si 27 octombrie CEFIN a organizat primul targ de camioane la sediul companiei din Autostrada Bucuresti – Pitesti, km 13.2.
Pentru 2 zile, parcarea CEFIN TRUCKS s-a umplut de aproape 200 de vehicule comerciale cuprinzand toate gamele si marcile, provenite atat din stocul propriu CEFIN, cat si din ofertele furnizorilor parteneri.
detalii
In premiera in Romania, autobuzul electric BYD pus la dispozitie de CEFIN va fi testat pe strazile Timisoarei
[ 25 Octombrie 2013 ]
In 25 octombrie a avut loc la Timisoara predarea oficiala a autobuzului electric produs de BYD catre Primaria Municipiului Timisoara si Regia Autonoma de Transport Timisoara dupa ce cu o saptamana in urma s-a semnat un acord intre oficialii locali si reprezentanti ai Cefin Trucks pentru testarea vehiculului electric. Aceasta este prima astfel de initiativa in Romania.
detalii
Primele 8 autobuze GOLDEN DRAGON au fost livrate la Ramnicu Valcea
[ 28 Octombrie 2013 ]
Luni, 28 octombrie, CEFIN a livrat primele 8 autobuze Golden Dragon din Romania catre autoritatea contractanta - S.C. ETA Vâlcea S.A. Contractul de furnizare a fost semnat la finele luni mai, in urma castigarii licitatiei organizate de compania de transport public local. Acest lucru s-a intamplat la mai putin de jumatate de an dupa incheierea contractului de reprezentare oficiala in Romania a marcii Golden Dragon.
detalii
Comunicat de presa Cefin Trucks
[ August 2013 ]
CEFIN activeaza de peste 17 ani in domeniul auto ca furnizor de servicii si produse integrate pentru lumea transporturilor, fiind cunoscut ca unul dintre cei mai mari distribuitori de autovehicule comerciale din Romania.
detalii
Copyright AUTOMOTIVE INVESTMENT CORPORATION SRL | Realizat de Concept24