NOUTATI CEFIN TRUCKS
AIC Industrial & Logistic Development va construi doua depozite pentru Fashion Days
[15 decembrie 2015]
Acordul dintre cele doua companii se refera la un spatiu logistic ce insumeaza peste 13.700 mp. AIC International & Logistic Development va dezvolta si livra pentru Fashion Days, un spatiu de depozitare de clasa A compus din doua depozite.

Spatiul logistic se va intinde pe o suprafata de peste 13.700 mp, noua facilitate permitand Fashion Days sa vina in intampinarea operatiunilor sale in expansiune pe termen mediu.

Vabeld Group, prin subsidiara din Romania – Varoed, va oferi finantarea si sustinerea pe termen lung a acestui proiect.

AIC va construi doua depozite: unul cu o suprafata totala de 7.289 mp, ce urmeaza sa fie definitivat in aprilie 2016 si un al doilea, cu o suprafata de 6.425 mp, pentru care lucrarile se vor incheia in luna mai 2016. Ambele cladiri includ o zona de birouri si una de depozitare si vor beneficia de platforme externe pentru acces si parcare.

Cele doua spatii sunt situate in cadrul A1 Business Park – un nume de referinta in domeniul centrelor industriale si logistice, situat la km 13 pe autostrada Bucuresti – Pitesti pe un lot de 70 de hectare cu peste 100.000 mp construiti si o infrastructura completa gata sa acomodeze operatiuni logistice si industriale de ultima generatie. AIC acorda o atentie speciala procesului de constructie pentru a intruni cele mai inalte standarde in termeni de calitate si protectie a mediului.

«Expertiza noastra de top in domeniul imobiliar industrial ne recomanda drept partener preferat pentru proiectele de anvergura. Colaborarea cu Fashion Days, un prestigios retailer on-line de moda din Romania, este o sursa de mandrie pentru noi si ne angajam sa oferim cele mai bune rezultate, asa cum facem pentru fiecare client al nostru. Totodata, dorim sa multumim Varoed pentru contributia valoroasa adusa la dezvoltarea acestui proiect» a spus Stefano Albarosa, CEO al AIC Industrial & Logistic Development.

«Proiectul Fashion Days demonstreaza capacitatea AIC si a Varoed de a oferi facilitati logistice personalizate, adaptate unei cereri logistice in permanenta schimbare, intr-un mediu comercial ce evolueaza continuu» a adaugat Kristof Haentjens, reprezentantul Vabeld Group.

Operatiunile in continua extindere ale Fashion Days aveau nevoie de o capacitate crescuta de depozitare, ceea ce i-a determinat sa isi caute un partener in sectorul imobiliar logistic. «Noul model de business al Fashion Days presupune un stoc mai mare de produse din colectii noi, un timp de livrare mai scurt si diversitate pentru clientii nostri. Momentan, selectia de produse pe care o oferim clientilor nostri cuprinde 500.000 de articole, insa ne dorim sa crestem acest numar. Pentru a putea acomoda aceste schimbari, o noua locatie de depozitare era necesara» a spus Razvan Predica, CEO al Fashion Days.

«Depozitele din Romania acomodeaza intregul stoc de produse al Fashion Days. De aici livram catre toate pietele in care Fashion Days activeaza» mai spune Predica.

Despre VABELD
Vabelda/Vabeldi/Vabeldo Ltd. este un holding imobiliar format dintr-un grup de companii specializate in domeniul investitiilor in proprietati, cu peste 30 de ani de experienta in achizitia, inchirierea, (re)dezvoltarea proprietatilor destinate retail-ului, atat a centrelor comerciale din orase cat si a parcurilor de retail din afara acestora, in principal in Belgia, Franta, Marea Britanie, Brazilia si, de curand, si in Germania, Slovacia si Romania. Grupul Vabeld are o stransa legatura cu lantul de magazine Euro Shop, ce inregistreaza o cifra de afaceri de peste 100 de milioane de Euro si are 450 de angajati. Atat Euro Shop cat si Vabeld sunt 100% afaceri de familie. Valoarea portofoliului: Belgia: 475 mil. Euro; Franta: 75 mil. Euro (estimare); Marea Britanie: 60 mil. Euro; Brazilia: 55 mil. Euro.

Despre Fashion Days
Fashion Days este cea mai mare destinatie de fashion cu o selectie vasta de mai mult de 500.000 de produse, de la peste 1000 de branduri de piese vestimentare, incaltaminte si accesorii pentru femei, barbati si copii, la preturi atractive. Compania pune la dispozitia clientilor sai produse 100% originale, alese direct de la distribuitori autorizati ai brandurilor internationale de top precum: Calvin Klein, Michael Kors, Armani, United Colors of Benetton, Nike, Esprit, Converse, Desigual, Vero Moda, Guess, Geox si multe altele. Fondata in 2009 de catre antreprenori elvetieni, compania s-a extins rapid si opereaza in prezent in Romania, Bulgaria si Ungaria. Din 2011, Fashion Days este parte a grupului Naspers, fapt care genereaza mai multe idei inovatoare pentru dezvoltare si beneficii clientilor. Cu peste 4 milioane de clienti, Fashion Days este unul dintre jucatorii cheie ai industriei de moda din regiune, care transforma shoppingul online intr-o experienta surprinzatoare si captivanta.


Copyright AUTOMOTIVE INVESTMENT CORPORATION SRL | Realizat de Concept24