NOUTATI CEFIN TRUCKS
8 Autobuze Golden Dragon la Ramnicu Valcea
[ 28 Octombrie 2013 ]
Luni, 28 octombrie, CEFIN a livrat primele 8 autobuze Golden Dragon din Romania catre autoritatea contractanta - S.C. ETA Vâlcea S.A. Contractul de furnizare a fost semnat la finele luni mai, in urma castigarii licitatiei organizate de compania de transport public local. Acest lucru s-a intamplat la mai putin de jumatate de an dupa incheierea contractului de reprezentare oficiala in Romania a marcii Golden Dragon.

La intalnire au participat alaturi de Primarul Municipiului Ramnicu Valcea - Dl Emilian Francu, oficiali locali, Directorul General al ETA SA - Ion Popescu, reprezentanti ai Cefin si Excelenta Sa - D-na Ambasador al Republicii Chineze in Romania, Huo YUZHEN si consilierul Ambasadei Chineze - Dl Li Ming. Conferinta de presa s-a incheiat cu un tur spectaculos al celor 8 autobuze prin centrul orasului.

Licitatia a fost organizata pentru innoirea parcului existent, iar valoarea integrala de achizitie este de 5.629.000 lei. Noile autobuze vor inlocui mijloacele existente de transport in comun. Autobuzele Golden Dragon au 29 de locuri pe scaune si sunt prevazute cu spatiu pentru fotoliul rulant si rampa manuala pentru accesul persoanelor cu dizabilitati. Autobuzele au o garantie de 3 ani si sunt garantate de producator pentru o utilizare indelungata in conditii optime.

Modelul de autobuz Golden Dragon XML6125CL cu podea 100% coborata este un produs la standarde europene, care a castigat foarte rapid increderea achizitorilor specilializati europeni. Modele similare produse de Golden Dragon circula deja in orase din Italia, Germania si Finlanda, tari in care respectarea standardelor de siguranta a pasagerilor a fost dintotdeauna o preocupare foarte importanta. Resursele producatorului chinez angrenate in dezvoltarea acestui autobuz sunt impersionante, astfel incat rezultatul este pe masura in toate aspectele, pornind de la protectia anticoroziva prin procedeul de cataforeza, pana la alegerea culorilor si finisajelor interioare. Experienta de calatorie va fi intotdeauna in siguranta, confort si relaxare intr-un autobuz Golden Dragon.

Stefano Albarosa, Director General al Cefin Trucks declara: “Reprezentarea oficiala a produselor Golden Dragon reprezinta una dintre actiunile de largire a portofoliului de marci distribuite de Cefin, in linie cu strategia noastra de a oferi o dimensiune multibrand vanzarii de vehicule comerciale. Experienta noastra de aproape 10 ani in vanzarea de vehicule pentru transport persoane, atat destinate transportatorilor publici cat si celor privati, si-a spus cuvantul in derularea acestui contract. Suntem mereu apropape de clientii nostri si ne bucuram intotdeauna atunci produsele noi pe care le propunem trec “testul pietei”, primind girul clientilor nostri.”
Copyright AUTOMOTIVE INVESTMENT CORPORATION SRL | Realizat de Concept24