NOUTATI CEFIN TRUCKS
Primul targ de camioane CEFIN TRUCKS - 26-27 octombrie
[ 28 Octombrie 2013 ]
Pe 26 si 27 octombrie CEFIN a organizat primul targ de camioane la sediul companiei din Autostrada Bucuresti – Pitesti, km 13.2.

Pentru 2 zile, parcarea CEFIN TRUCKS s-a umplut de aproape 200 de vehicule comerciale cuprinzand toate gamele si marcile, provenite atat din stocul propriu CEFIN, cat si din ofertele furnizorilor parteneri. Peste 80 de camioane au fost aduse in curtea Cefin pentru vanzare, atat de proprietari interesati sa isi gasesaca un cumparator in cele 2 zile, cat si de parteneri: Volksbank Leasing, Unicredit Leasing, Raiffeisen Leasing, Iveco Truck Services, Transconstruct si Scania.

Parcarea CEFIN transformata in targ pentru cele 2 zile de sfarsit de saptamana a fost vizitata de aproximativ 200 de potentiali cumparatori, prima zi incheindu-se si cu vanzarea primelor camioane.

Cefin a asigurat: INTRARE LIBERA, PARCARE GRATUITA, NEGOCIERI DIRECTE, PRETURI SPECIALE valabile doar pentru cele 2 zile, dar si o OFERTA DE FINANTARE pentru rulate in parteneriat cu Volksbank Leasing (dobanda 6.9% si avans 20%, perioada de finantare – in functie de vechimea bunului finantat).
Copyright AUTOMOTIVE INVESTMENT CORPORATION SRL | Realizat de Concept24