DESPRE NOI
CEFIN si-a inceput activitatea in 1995, ca dealer Iveco in Bucuresti, Romania. De atunci si-a extins activitatea atat zonal - pe piete precum Ungaria, in 1998 si Bulgaria, in 2000 - cat si din punctul de vedere al activitatilor desfasurate.

CEFIN activeaza in domeniul auto din Romania de peste 18 ani ca furnizor de servicii si produse integrate pentru lumea transporturilor, fiind cunoscut in prezent ca unul dintre cei mai mari distribuitori de autovehicule comerciale.

Sub deviza "Specialistul tau in camioane", CEFIN ofera o dimensiune multi-brand distributiei de vehicule rulate si noi prin CEFIN TRUCKS.

CEFIN este si unul dintre reparatorii autorizati de autovehicule comerciale cu cele mai mari capacitati de servisare.

Punctele forte care definesc Cefin sunt forta sa de munca si clientii multumiti. Integritatea, pasiunea si performanta sunt parametrii cheie pe baza carora sunt evaluati atat conducerea, cat si personalul angajat.

Sa oferim valoare adaugata afacerilor clientilor nostri.
Sa devenim lideri de piata in toate segmentele de business si tarile in care activam.
Sa fim recunoscuti pentru integritate, pasiune, calitate, forta si inovatie.
Sa avem angajati entuziasti, bine pregatiti, responsabili si motivati - intotdeauna gata sa se autodepaseasca pentru a atinge obiectivele firmei. Structura si cultura noastra organizationala incurajeaza implicarea angajatilor, comunicarea deschisa, colaborarea si lucrul in echipa.

Clientul este esenta existentei noastre.
Echipa este cel mai important atu al nostru. Toti angajatii nostri trebuie sa aiba un nivel cat mai ridicat de integritate, energie, pasiune si abilitate de a-si indeplini sarcinile.
Suntem o companie orientata spre rezultate. Rezultatele bugetate trebuie atinse, pentru ca dezvoltarea noastra de maine are la baza rezultatele noastre de azi.

Metoda Cefin are la baza trei principii:

Optimizare: Mai mult cu mai putin. Vom imbunatati permanent operatiunile prezente, procesele curente si vom inlatura pierderile pentru a ramane competitivi pe piata. Elementele cheie din cadrul acestui efort sunt structura organizationala, pregatirea fortei de munca si investitiile in afacere.
Inovarea: In cautarea noului. Intotdeauna vom privi dincolo de pietele pe care concuram, pentru a identifica si profita de noile oportunitati de afaceri, prin care putem actiona competentele organizatiei noastre. Elementele cheie din cadrul acestui efort sunt incurajarea unui culturi de perspective largi printre angajatii nostri si ascultarea oricaror sugestii / idei din cadrul sau din afara organizatiei.
Dezvoltare durabila: Implementam o politica de dezvoltare si crestere durabila, acolo unde investitiile pentru deschiderea unor noi afaceri sau pentru finantarea celor existente nu au un impact negativ asupra obiectivelor noastre generale de profitabilitate. Punctul forte al afacerii noastre va fi intotdeauna pe masura fortei performantelor noastre economice.

Copyright AUTOMOTIVE INVESTMENT CORPORATION SRL | Realizat de Concept24